Informatie 2018-04-18T11:15:34+00:00
Informatie

Ben jij één van de eersten die deze uitdaging aangaat
om de grens van de provincie Drenthe op te zoeken ?

Op zaterdag 16 juni wordt voor de 1e keer het evenement Randje Drenthe georganiseerd. Een wielersportuitdaging voor de  wielersporter op de racefiets langs de grens van de provincie Drenthe. Deze 1e editie betreft een “pilot editie” waarvoor een beperkt aantal deelnemers kan inschrijven. Dus reserveer zo snel mogelijk je startbewijs.

Om de pilot editie door te laten gaan is een minimum deelname van 400 deelnemers noodzakelijk. De peildatum daarvoor is 1 mei 2018. Dus meldt je daarom zo snel mogelijk aan om er zeker van te zijn dat het evenement doorgaat en dat je in het bezit bent van een startkaart voor één van de afstanden.

Doordat er voor alle afstanden meerdere startplaatsen zijn en de route over  het algemeen over autoluwe wegen gaat kan er heerlijk en relaxed gefietst worden.  Dus optimaal genieten door het prachtige Drentse landschap!

Er kan voor de route van 255 km kan er gestart worden tussen 06:00 en 07:00 uur in Assen, Zuidlaren, Emmen en Meppel.

Voor de afstanden 170 en 140 km kan er gestart worden tussen 07:00 en 08:00 uur in Assen, Borger, Oosterhesselen en Dwingeloo.

Er kan alleen worden deelgenomen aan het evenement middels voorinschrijving. Inschrijven op de dag van het evenement zelf is niet mogelijk.

Wanneer er op 1 mei niet voldoende deelnemers zijn wordt het betaalde bedrag teruggestort op je rekening.

Deelnemers ontvangen
– Zwaar, mooi en uniek parkoers van 255, 170 of 140 kilometer langs de grens van Drenthe.
– Autoluwe wegen met op cruciale punten verkeersregelaars.
– Routebeschrijving ; GPX bestand, Routebeschrijving op papier en Uitgepijlde route
– Verzorging tijdens de route
– Meerdere pech/hulpauto’s op de route met EHBO
– Gebruik kleedgelegenheid/douche
– Stuurbord / polsbandje met Alarmnummer organisatie;
– Evenementenverzekering

een routebeschrijving, een stuurbordje met naam, startnummer en alarmnummer. De routes zijn ook op gps beschikbaar en zijn voor aanvang van het evenement beschikbaar.

Tijdens de tocht doen we er alles aan om het de deelnemer naar de zin te maken. We zorgen voor de verzorging,  we plaatsen routebordjes en we zorgen dat er auto’s met aan boord materiaal, zoals bandjes, en  een EHBO’er aan boord is. Bij pech of andere problemen zijn ze snel ter plekke. Kortom: we willen er een mooi evenement van maken, waarbij we Drenthe op z’n mooist willen laten zien.